Bad Bunny anuncia una nova cançó

per Redacció, el 21 de setembre de 2023 a les 12:00
Bad Bunny ha anunciat a través del seu canal de WhatsApp que llançarà una nova cançó abans que acabi aquest mes de setembre.

"Bon dia. A qui matina Déu l'ajuda i al que no el cul se li arruga. Què feu? Bé, us recordeu de què us anava a dir una cosa? Doncs... No sé si això us causarà alegria o què, però treure una cançó més aquest any :) i sortirà abans que acabi setembre", va comunicar.


Els seus fans es van mostrar molt entusiasmats amb la notícia, ja que els missatges van aconseguir gairebé 300.000 reaccions en forma d'emojis. Es tracta del tercer single del cantant i tot apunta que serà un tema que seguirà la línia de música electrònica, un registre diferent del del seu disc 'Un verano sin ti'.
 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: