La Generalitat vol implementar l'educació sexual als cursos d'educació infantil

per Redacció, el 21 de setembre de 2023 a les 12:30
La consellera d'Educació, Anna Simó, ha explicat que el Parlament de la Generalitat està treballant amb altres departaments del Govern per implementar l'educació sexual als primers cursos d'educació infantil.

Simó considera que és imprescindible educar als infants des de ben petits per evitar situacions de violència i assegura que volen consensuar-ho amb les famílies per fer-ho de la manera més curosa possible.


"L'educació sexual integral no només és una eina per conèixer i prendre decisions fonamentals sobre la sexualitat, el propi cos o la salut sexual, sinó també per generar relacions en positiu, basades en el respecte de l'altre, sense situacions de dominació", comunicava la consellera.

Recentment, s'han produït agressions sexuals entre menors d'edat molt preocupants, com la que hi va haver al Màgic de Badalona o com el cas d'Extremadura, que implica infants de només sis anys. Aquesta mesura també tindrà un protocol d'actuació en casos d'abusos a les escoltes.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: