Et poden multar per tenir sexe al cotxe?

per Redacció, el 30 de setembre de 2023 a les 10:00
Tenir intimitat amb la teva parella es complica quan encara vius amb els pares, és per això que moltes persones decideixen tenir sexe al cotxe. Però, què passaria si et pillés la policia?

Doncs, tot i que no hi ha una normativa específica per aquests casos, sí que hi ha lleis genèriques que cobreixen aquest escenari. Així doncs, és possible que si les autoritats et pillen tenint sexe dins el cotxe s'acullin a la Llei Orgànica 10/1995 del Codi Penal que estableix que es tracta d'un delicte de provocació i exhibicionisme si té lloc davant de persones amb discapacitat o menors d'edat. En aquest cas, es considera d'un delicte penal i podria comportar pena de presó i multes considerables.


En cas que no es donin aquestes circumstàncies, segons l'article 37 de la Llei Orgànica de Protecció de Seguretat Ciutadana es tractaria d'un acte d'exhibició obscena i podria comportar una multa d'entre 100 i 600 euros. I cal tenir en compte que algunes ordenances municipals sí que recullen aquest tipus d'accions i en el cas de Barcelona les multes poden arribar a 3.000 euros.

Tot això, però, suposant que les relacions sexuals es donen amb el cotxe estacionat. En cas que el vehicle es trobés en moviment, les penes són molt més grans, ja que es considera conducció temerària i es penalitza amb multes de 500 euros i la pèrdua de 6 punts del carnet.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: