Mor Ferran Gallart, el cantant dels Strombers

per Redacció, el 22 de setembre de 2023 a les 10:30
El grup de música català Strombers ha informat aquest dijous al vespre que el seu cantant, Ferran Gallart, ha mort als 50 anys després de lluitar contra un càncer.

Al juliol els Strombers van anunciar que anul·laven tots els concerts que tenien previstos: "Dona't que la seva figura indiscutiblement no és substituïble, hem preferit donar per anul·lada la gira d'aquests anys".


"Estigueu felices i feliços, perquè tot té el seu sentit, i d'això n'extrauré vivències i aprenentatges molt favorables. De fet, ja ho estic fent", va comunicar Gallart en aquell mateix moment als seus seguidors.

Ara, el grup ha comunicat la seva mort a través de les xarxes socials: "Estimats seguidors i seguidores dels Strombers, lamentem comunicar-vos que el Ferran Gallart, el nostre cantant, ens ha deixat després de lluitar contra un càncer. El Ferran ha sigut l'ànima dels Strombers que tant i tant ha fet gaudir a més d'una generació en nombroses festes d'arreu del país, desprenent sempre bona energia i felicitat. Seguint el seu esperit, perpetuarem el seu llegat i el recordarem com ell voldria, amb alegria i música. Vola alta, Ferran. T'estimem!❤️".



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: