L'ordre en què has d'escoltar 'Alpha' per assabentar-te de la història d'amor d'Aitana

per Redacció, el 22 de setembre de 2023 a les 13:00
Aquesta matina, 'Alpha' ha vist la llum. El nou cd de l'Aitana conté 15 cançons, algunes de les quals ja coneixem com 'Los Ángeles', 'LAS BABYS', 'Formentera', 'En El Coche' i '2 extraños'.

Tot i que l'Aitana sempre havia defensat que les seves cançons no eren autobiogràfiques, amb aquest disc no pot dir el mateix. Molts dels temes fan referència a les seves vivències, sobretot les d'aquest últim any i mig, que ha estat marcat per la seva ruptura amb l'actor Miguel Bernardeau i l'inici de la seva relació amb el Sebastian Yatra.

Des de Los40, han intentat ordenar les cançons de manera cronològica perquè ens puguem assabentar de com ha sigut la vida sentimental de l'Aitana aquests últims mesos:
  1. Formentera
  2. En el coche
  3. Alpha Intro
  4. 2 extraños
  5. Dararí
  6. Ella bailaba
  7. Otra noche sin ti
  8. Pensando en ti
  9. Las babys
  10. Miamor
  11. AQYNE
  12. Los Ángeles
  13. The Killers
  14. 24 rosas
  15. Luna

Per què aquest ordre?


'Formentera' i 'En el coche' van sortir quan l'Aitana encara estava feliç amb la seva relació amb en Miguel Bernardeau. 'Alpha 09' marca l'inicia d'una nova etapa, '2 extraños' ens explica com va ser la seva ruptura i 'Dararí' parla dels motius que van fer que tallessin i de com el recorda, però intenta distreure's.

Amb les cançons 'Otra noche sin ti' i 'Pensando en ti', la cantant es mostra vulnerable. Parla de com se'n recorda d'ell de manera melancòlica i el troba a faltar, però no vol tornar amb ell. En canvi, amb 'Las babys', ja no vol pensar en el passat, sinó passar-s'ho bé amb les seves amigues.

'Miamor' descriu la primera nit de passió amb un noi i 'AQYNE' parla de com ja està superant la seva antiga relació i està refent la seva vida. 'Los Ángeles' parla de com se sent tenir una relació en secret amb la persona amb qui està començant i 'The Killers' descriu com es va enamorar de nou.

I, finalment, trobem '24 Rosas', on el seu ex li demana tornar, però ella no vol, i 'Luna', que parla de tot el que ha hagut de passar per estar amb aquesta nova persona amb qui és molt feliç.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: