L'Àlex Tous surt de festa amb l'Ibai

per Redacció, el 22 de setembre de 2023 a les 14:00
L'Àlex Tous ha anat a la Bresh i ha explicat la seva experiència al LOFT.

Segons ha explicat a la Berta Aroca, hi ha anant dues vegades, però la primera d'elles (el dimecres passat) va ser una nit que no oblidarà mai. "Jo vaig anar a sopar amb Navarrosa i em va dir: 'tu, avui tenia pensat anar a la Bresh, m'està escrivint l'Ibai, vols anar?'", deia.


L'Àlex, sense pensar-s'ho dues vegades, va anar a la fer la prèvia al pis del Spursito i després va anar cap a la festa, on es trobava l'Ibai. Es van saludar i va estar una estona cantant i ballant amb ell i els seus amics. En principi també hi havia d'anar el Piqué, però al final no es va presentar.

Qui sí que es va presentar, de manera inesperada, va ser el Neymar, acompanyat d'un grup de noies. L'Àlex va confessar que no es va atrevir a dir-li res, però tot i això segur que serà un moment que recordarà tota la vida.


Aquest dimecres l'Àlex ha tornat a la Bresh, però aquesta vegada amb en Genís Cargol. Segons ha explicat, primer va anar a prendre alguna cosa a un bar argentí amb en Long, després va sopar amb el Navarro i amb els Jijantes, i finalment va anar cap a la festa.

Tot i aquesta vegada tampoc hi era el Piqué, l'Àlex es va trobar a Andreu Juanola, Adria Albets, Pau Ribes, Pep Busquets, Guillem Viladoms, Jan Cutillas i Llobeti.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: