La tècnica que fa el sexe més interessant

per Redacció, el 25 de setembre de 2023 a les 10:00
Si fa temps que tens parella, segur que has notat que el sexe no és tan interessant com abans. No és que ja no t'atregui, sinó que necessites nous estímuls per despertar la teva libido. Per això avui et venim a parlar de la tècnica del sploshing, que barreja el menjar i el sexe.

Segons expliquen des de Trendencias, "el sploshing és una tècnica sexual que consisteix a utilitzar aliments i begudes de diferents textures durant la pràctica sexual". Un exemple típic és posar Nutella per tot el cos de la teva parella i llepar-la o omplir de nata els seus mugrons per després menjar-te-la.


La idea és que feu volar la imaginació i proveu tot allò que us ve de gust. Busqueu un lloc on estigueu tranquils i pugueu experimentar sense por. Això sí, abans de fer res cal que ho parleu i que us assegureu que tots dos us sentiu còmodes.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: