Així és el primer cementiri públic de gossos a Espanya

per Redacció, el 7 d'octubre de 2023 a les 08:00
A finals d'any Màlaga obrirà les portes del primer cementiri públic per mascotes del país.

La finalitat és brindar un acomiadament digne a les mascotes i l'edifici oferirà una sèrie de facilitats com una zona d'atenció al ciutadà que comptarà amb una recepció, un despatx administratiu, una zona de veterinari i lavabos, i en la resta de l'edifici hi haurà un crematori, una sala d'acomiadaments, una zona per enterrar les mascotes i una zona verda per deixar les cendres.


A més, també oferirà serveis com el trasllat d'animals morts, cerimònies d'acte d'acomiadament, un lloguer de nínxols i columbaris, i la baixa en el registre d'animals.

Els preus pels enterraments i els crematoris rondaran entre els 170 i els 250 euros, depenent del pes de l'animal.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: