Alguna vegada has experimentat aquest orgasme?

per Redacció, el 26 de setembre de 2023 a les 10:00
Hi ha moltes maneres de sentir plaer i també hi ha més d'un tipus d'orgasme. El 'sinestèsic' és un dels més curiosos, ja que és un tipus de clímax que fusiona sensacions i percepcions diverses.

Segons explica la investigadora sexual Almudena Ferrer a un article de S Moda, les persones capaces d'experimentar un orgasme sinestèsic responen a ell amb sentits diferents dels habituals durant el sexe. És a dur, no només responen amb una resposta visual, olfactiva o del gust, sinó que també poden "olorar" colors o "veure" sons.


Es tracta d'un fenomen neurològic poc comú que connecta diferents regions del cervell, permetent que els estímuls sexuals s'entrellacin amb les àrees que processen altres sentits. Molt poques persones són capaces d'experimentar-ho i cadascú ho viu a la seva manera.

Se sospita, però, que les dones són més propenses a desenvolupar aquesta capacitat, ja que solen tenir una connexió més forta amb els seus sentits.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: