Les històries paranormals més virals de Twitter

per Redacció, el 2 de febrer de 2024 a les 10:00
Una usuària de Twitter va demanar als seus seguidors que expliquessin una situació paranormal que haguessin viscut i que els hagués deixat pensatius. A continuació et compartim algunes de les històries més virals:
 

El senyor de la porta


L'Alejandro Solano va explicar que quan era petit solia veure l'ombra d'un home gran a la porta de la seva habitació. Els seus pares no el creien, però un dia la seva àvia li va demanar que el descriguis i li va explicar que era l'home que havia viscut en el terreny on van construir la casa dels seus pares. Anys més tard el seu germà petit també va ser capaç de veure com aquest home gran estava als peus del seu llit mirant-lo fixament.


El pare salvador


L'usuari Don Rodo va explicar que un dia va sortir de festa i va beure més del compte. Quan va agafar el cotxe per tornar a casa, se li va aparèixer el seu pare (que havia mort feia 3 anys) i li va dir que no conduís, que ell el cuidaria fins que es trobés millor. L'endemà es va despertar al seient del copilot i va preguntar al vigilant del pàrquing si havia vist a algú apropar-se al seu cotxe i li va dir que no havia vist a ningú entrar ni sortir del cotxe.

Has viscut alguna experiència similar? Explica'ns-la!



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: