Logotip de Adolescents.cat

La filosofia sueca que t'ensenya a ser feliç

per Redacció, el 8 de maig de 2024 a les 10:00
El lagom és una filosofia sueca que es remunta a molts anys enrere, quan els vikings prenien lloc al voltant de la foguera per explicar-se històries. Era un moment en què totes les persones estaven presents, escoltant-se, i es donava importància al sentiment de comunitat.

Avui dia vivim en un món molt més individualista, on sovint preferim quedar-nos a casa davant d'una pantalla abans que passar una tarda amb els amics. El lagom, precisament, intenta lluitar contra aquesta tendència i fer tornar la responsabilitat social. En altres paraules, et convida a tenir la ment oberta, a escoltar als altres i a oferir temps de qualitat als teus ésser estimats.


Així doncs, si vols ser tan feliç com els vikings, t'animem a proposar una quedada amb els teus amics on el pla sigui parlar i posar-vos el dia. Expliqueu-vos històries que no coneixíeu els uns dels altres i coneixeu-vos una mica més.
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: