La història d'amor de la Laura Brunet i la Núria Coca

per Adolescents.cat, el 26 de setembre de 2023 a les 12:00
La influencer Laura Brunet i la seva parella, Núria Coca, han anat al LOFT i han explicat com es van conèixer.

Van començar a parlar l'any 2020 durant el confinament. La Núria era seguidora de la Laura i sovint li enviava missatges i li comentava fotos. Tot i que havien intercanviat algun missatge, no van començar a parlar fins que un dia la Laura va publicar un tweet amb una frase de la cançó 'Estimar-te com la terra' de Ginestà i la Núria li va respondre seguint la lletra.


Aleshores, la Laura va pensar: "La pròxima vegada que m'escrigui, li responc" i aquell mateix dia li va escriure. Després d'estar un temps parlant, el 22 de juny van tenir la seva primera cita, la qual defineixen com a "dramàtica". La Núria va passar a buscar la Laura a casa seva i volien anar a un mirador de Girona, però no el van trobar perquè era fosc. "Vam acabar a un banc assegudes típic de 16 anys", confessava la Laura.

Poc després de conèixer-se, van fer un viatge juntes a Menorca, amb uns amics de la Laura. Allà ja van començar a publicar coses juntes. Poc després van adoptar un gat i, finalment, van decidir anar a viure juntes. Avui dia fa tres anys que viuen en un pis a Barcelona i asseguren que estan super bé i que fins i tot han parlat sobre casar-se i tenir fills.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: