Així va ser la divertida Baby Shower de Kourtney Kardashian

per Redacció, el 26 de setembre de 2023 a les 12:30
Kourtney Kardashian i Travis Barker estan esperant l'arribada del seu primer fill i el passat cap de setmana van celebrar una baby shower a la seva mansió de California.

La temàtica escollida va ser Disney, per la qual cosa la festa estava plena de decoració del Mickey Mouse i també d'altres pel·lícules com la 'Blancaneus' o 'Alícia en el país de les meravelles'. Fins i tot van contractar una banda que rebia als convidats cantant els clàssics de Disney.


Entre la llarga llista de convidats es trobava la família Kardashian, així com algunes amistats i éssers estimats de la parella. Tots, però, van haver d'estar a un metre i mig de distància de Travers perquè tenia covid.
 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: