Com protegir els xats de WhatsApp amb contrasenya

per Redacció, el 27 de setembre de 2023 a les 10:00
Si no t'agrada que qualsevol persona pugui agafar el teu telèfon i entrar als teus xats de WhatsApp, t'expliquem com pots posar-lis una contrasenya:
  1. Obra el xat que vols protegir.
  2. Un cop dins el xat, clica sobre el nom de l'usuari per accedir a la informació principal del contacte.
  3. Selecciona l'opció 'Bloqueig del xat'.
  4. Activa la pestanya 'Bloquejar aquest xat amb Face ID' (o l'opció que t'aparegui).

Un cop completats els passos, t'apareixerà a dalt de tot una carpeta amb 'xats bloquejats'. Cada vegada que hi vulguis accedir hauràs de fer-ho amb el Face ID o amb el mètode que hagis seleccionat.


En el moment en què vulguis desbloquejar-lo, hauràs de repetir el procés anterior i quan arribis a l'últim pas hauràs de desactivar la pestanya de 'Bloquejar aquest xat amb Face ID'.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: