Alexia Putellas, nominada als Emmy International?

per Redaccó, el 27 de setembre de 2023 a les 13:00
Alexia Putellas és la protagonista de la docusèrie Alexia. Labor Omnia Vincit (Alexia: El treball sempre triomfa). Tracta del seguiment de la futbolista durant l’any 2022.

Mostra tant els bons moments com els dolents d’aquell any, des del conflicte amb la Federació Espanyola de Futbol, fins a la seva lesió del lligament creuat.


La dues vegades guanyadora de la Pilota d’Or, ara està nominada als EMMY INTERNATIONAL.

Aquests premis reconeixen els millors programes de televisió emesos i produïts fora dels Estats Units. Aquest any es lliuraran a Nova York el 20 de novembre. 


Tot i que normalment hi ha molta presència de programes i documentals llatinoamericans, de tant en tant es nomina algú d’aquí. De fet, la docusèrie de Putellas, dirigida per Joana Pardos, és l’única nominació de l’Estat als EMMYs.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: