L'amant de Neymar i la seva relació amb Clara Chía

per Redacció, el 28 de setembre de 2023 a les 11:20
Neymar està a punt de tenir la seva primera filla amb la model Bruna Biancardi, però això no li impedeix tenir amants.

Recentment, ha sigut pillat a la sala Apolo de Barcelona amb una actitud molt afectuosa cap a dues dones. Una d'elles és Carola Gil, la millor amiga de Tini i excompanya de feina de Clara Chía Martí.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carola Gil (@carollagill)


Segons va informar el paparazzi Jordi Martín, el futbolista ha estat veient a Carola de manera sovint en els últims mesos. Fins i tot han viatjat junts a París en diverses ocasions.


Bruna Biancardi s'ha pronunciat a les xarxes socials i ha assegurat que està decebuda, però que es troba en la recta final del seu embaràs i que en aquests moments la seva principal preocupació és la seva filla.
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: