Les noies practiquen més sexe oral que els nois?

per Redacció, el 29 de setembre de 2023 a les 10:00
Segons un estudi realitzat per la Universitat de Toronto, les dones fan més sexe oral del que reben. Concretament, el 63% dels homes afirmaven haver rebut sexe oral, mentre que només el 44% de les dones confirmava haver-ne rebut.

Un dels motius pels quals es produeix aquest fet és perquè moltes dones encara tenen problemes per connectar amb els seus genitals. Han crescut pensant que és una cosa bruta i lletja, per la qual cosa han desenvolupat complexes que els impedeixen gaudir del sexe oral.


És a dir, moltes vegades són elles mateixes les que no volen rebre sexe oral perquè l'estructura del patriarcat els ha ensenyat que són elles les que han de donar plaer als homes, i no al revés. De fet, algunes d'elles confessaven haver-se trobat amb homes que es negaven a fer sexe oral perquè els feia "fàstic".

Cal trencar amb la pressió estètica de la vulva i acceptar que n'hi ha de tots colors i formes. No hi ha cap vagina perfecta i els pèls són una cosa normal, que no han de generar por o baixa autoestima.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: