Logotip de Adolescents.cat

Tres coses que mai has de parlar al principi d'una relació

per Redacció, el 9 de maig de 2024 a les 10:00
Si bé és cert que la clau perquè una relació funcioni és la comunicació i la confiança, cal anar amb molt de compte. Com explica l'experta Jourdan Travers, hi ha certs temes que és millor no tocar fins després d'un cert temps d'estar sortint amb una persona, ja que poden generar malentesos, judicis erronis o, fins i tot, temors injustificats.

Segons un estudi científic, aquests són els tres temes que no s'haurien de parlar al principi d'una relació:


Experiències sexuals passades


Tot i que està molt bé parlar de sexe i és necessari, és millor que us limiteu a parlar del sexe que teniu entre vosaltres. No cal parlar de comportaments sexuals passats amb altres persones, ja que poden crear expectatives i generar inseguretats.


L'historial d'infidelitats


És millor no parlar de les infidelitats que has comès a l'inici d'una relació, ja que l'altra persona ho sentirà com una amenaça i un senyal que la vostra relació serà inestable. És preferible parlar d'aquestes coses més endavant i transmetre la certesa de què no tornarà a passar.

Ideologies


Hi ha persones que necessiten parlar de les seves ideologies en una primera cita per saber si congeniarà bé amb l'altra persona. És millor, però, evitar parlar de temes com la política, el feminisme, etc. en una primera cita i deixar que aquests temes sorgeixin esporàdicament.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: