Així és l'obra de teatre que parla sobre els teus problemes

per Redacció, el 4 d'octubre de 2023 a les 10:00
L'última f**king nit és una obra de teatre que tracta problemes fonamentals com l'amor, la guerra, el pecat, la tirania, el valor i el destí a través de la història del banquet de Zeus i Hera.

La idea de l'espectacle va sorgir després que el seu director i escriptor, Marc Artigau, s'adonés que les històries que movien i emocionaven als joves eren relats que, sense ells saber-ho, naixen de la mitologia grega. "Els mites grecs, amb les seves enveges, inseguretats i desitjos, són molt adolescents", explica.

La coreògrafa i ballarina Núria Guiu Sagarra també ha aportat el seu granet de sorra i junts han aconseguit crear un espectacle en què el cos té un paper principal. "S'ha partit de l'èxtasi de la festa dionisíaca, que podia succeir a l'antiga Grècia, però també en l'actualitat", diu.

L'última f**king nit es podrà veure del 6 al 29 d'octubre a l'Espai Lliure de Montjuïc. Es faran funcions per a instituts entre setmana i, per a públic general, els divendres i el cap de setmana.

Aconsegueix aquí la teva entrada!

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: