La tècnica de sexe oral per tenir orgasmes intensos

per Redacció, el 3 d'octubre de 2023 a les 10:00
El sexe oral allibera hormones que potencien la felicitat, redueix l'estrès, millora la qualitat de la son, redueix el risc de patir malalties cardiovasculars, activa el sistema immunitari, redueix els dolors i les migranyes, augmenta la intimitat i millora els orgasmes.

Com veus, aquesta pràctica té múltiples beneficis, i avui et venim a parlar del 'Kivin', una tècnica que t'ajudarà a aconseguir orgasmes més ràpids, intensos i prolongats.


En què consisteix?


Per realitzar aquesta tècnica cal posar-se de costat i col·locar el cap entre les campes de l'altra persona. La persona amb vagina pot passar una cama per sobre de l'espatlla de la parella per tal d'estar més còmode.


Un cop en la posició, s'han de col·locar el dit índex i el polze als costats del clítoris, per estabilitzar la zona, i després llepar la vulva de costat a costat amb tota la superfície de la llengua.

Passat un temps, es pot col·locar el dit del mig a la zona del perineu, per tal de sentir les contraccions musculars i saber quan s'apropa l'orgasme.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: