Élite i altres estrenes que no et pots perdre aquest mes

per Redacció, el 2 d'octubre de 2023 a les 11:00
Aquest mes d'octubre s'estrenen algunes de les teves sèries preferides. Te les perdràs?

 


Versió sense playbuzz
‘Lupin’ (Temporada 3)
Assane intenta adaptar-se a una nova vida clandestina sense la seva dona i el seu fill. Sabent el patiment que els està provocant, no aguanta més i decideix tornar a París per fer-los una proposta desgavellada: abandonar França i començar de zero en un altre lloc. Però els fantasmes del passat mai s'allunyen, i un retorn inesperat posarà cap per avall els seus plans. On la puc veure? A Netflix. Quan? A partir del 5 d'octubre.

‘Ricky y Morty’ (Temporada 7)
Les boges aventures interdimensionals de Rick i Morty tornen amb una nova temporada. Les seves històries segueixen un geni científic sociòpata que arrossega el seu net, tímid per naturalesa, a aventures increïblement perilloses a tot l'univers. Rick Sánchez viu amb la família de la seva filla Beth i constantment la porta a ella, el seu gendre Jerry, la seva neta Summer i el seu net Morty a aventures intergalàctiques. On la puc veure? A HBO Max. Quan? A partir del 16 d'octubre.

‘Me desperté vampira’
El dia que fa 13 anys, la Carmie descobreix que és meitat humana i meitat vampira... i que els seus formidables poders li complicaran molt la vida a l'escola. On la puc veure? A Neflix. Quan? A partir del 17 d'octubre.

‘Cadáveres’ 
Quatre investigadors. Quatre èpoques. Un cadàver. Si volen salvar el futur de la Gran Bretanya, abans hauran de resoldre l'assassinat que va canviar el curs de la història. Sèrie britànica amb un elenc entre el qual hi ha Shira Haas (Unorthodox) i Stephen Graham. On la puc veure? A Neflix. Quan? A partir del 19 d'octubre.

‘Élite’ (Temporada 7)
Després de l'assassinat de Samuel, Omar va intentar allunyar-se de Las Encinas i es va refugiar a la universitat. Tot i això, el personatge interpretat per Omar Ayuso és incapaç d'alliberar-se del seu passat. Afegit per la culpa, acudeix a teràpia i, allà, se li recomana tornar a Las Encinas per curar les ferides. El retorn d'aquest personatge permetrà a l'espectador explorar les tragèdies de la resta d'alumnes del col·legi privat en una temporada que tindrà la salut mental com un dels temes principals. Al repartiment se sumen Maribel Verdú, Leonardo Sbaraglia, Anitta i Mirela Balic entre d'altres.  On la puc veure? A Neflix. Quan? A partir del 20 d'octubre.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: