Com es va rodar l’escena de sexe trans de Sex Education?

per Redacció, el 2 d'octubre de 2023 a les 11:00
El 21 de setembre es va estrenar la quarta i última temporada de Sex Education, la sèrie que ha canviat la manera de representar i veure el sexe en pantalla.

Per poder rodar les escenes íntimes, comptem amb David Thackeray, el coordinador d'intimitat. La seva feina és coreografiar les escenes d'acord amb el consentiment i els límits dels actors i les actrius.


Així doncs, segons ha explicat a 'Digital Sky', s'encarrega d'esbrinar els "no" dels i les artistes a través d'una conversa entre ells i el director. L'objectiu és saber amb quines coses no se senten còmodes fent i/o mostrant en pantalla.

En el cas de l'escena de sexe trans entre Roman i Abbi, va ser la seva companya Tigger Blaize, consultora LGTBI, qui va estar present. Van ser les mateixes actrius les qui ho van demanar i Thackeray va acceptar sense problema.


Segons comentava a l'entrevista, ell sempre verifica si encaixa en el moment i, si no, ho delega. En aquest cas, també va creure que Tigger era una persona molt més adequada per aquestes escenes.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: