En què ens fixem a l'hora de buscar parella?

per Redacció, el 26 de març de 2024 a les 10:00
A l'hora de buscar parella hi ha dues coses en què tots ens fixem: la ideologia i la intel·ligència.

I és que sí, el físic és important, però les relacions basades en la superficialitat no solen superar l'etapa de l'enamorament. Perquè el que busquem en una relació és que l'altra persona tingui creences i habilitats mentals similars a les nostres.


Segons un estudi publicat a 'Trendencias', el que necessitem perquè una relació funcioni és assemblar-nos. Per molt que ens sentim atrets pel seu físic, si tenim maneres molt diferents de veure la vida la relació està destinada al fracàs.

Així doncs, deixa de preocupar-te tant pel teu físic a l'hora de trobar parella, perquè el que realment importa són els teus valors i els de l'altra persona.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: