L'Aitana no pot contenir les seves llàgrimes

per Redacció, el 2 d'octubre de 2023 a les 10:00
La gira 'Alpha Tour' de l'Aitana ja ha començat i aquest cap de setmana ha tocat a València.

Era la primera vegada que l'artista interpretava totes les cançons del nou cd en directe, les quals parlen de tot el que ha passat aquest últim any. És per això que durant aquest concert l'Aitana no només ha ballat com mai, sinó que també s'ha emocionat amb cançons com 'The Killers'.


"Sabeu què? Aquest 2023, sense dubte, ha sigut un any molt diferent de la meva vida, molt maco, però amb molts canvis. Tot i que a vegades costi dir com estàs a entrevistes, perquè són coses molt personals, vull dir-vos que tot canvi sempre és per aprendre i sempre és per millorar. El que passa que jo tinc 24 anys i a vegades costa una mica adonar-se'n. No em vull imaginar les nenes petites que estan aquí, però al final és maco. Aixecar-te, caure, aixecar-te i aprendre. I aquesta cançó, la veritat és que la vaig escriure des del més profund del cor i jo espero que us agradi", va dir entre llàgrimes.
 

Qui tampoc va poder contenir les seves llàgrimes va ser Sebastián Yatra, que es trobava entre el públic. La cançó parla sobre enamorar-se d'una persona mentre estàs amb una altra, i és inevitable pensar en com l'Aitana s'enamorava d'en Sebastián mentre estava amb en Miguel.
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: