13 persones moren en un incendi d'una discoteca

per Redacció, el 2 d'octubre de 2023 a les 10:00
Les autoritats han trobat mortes 13 persones a la discoteca 'Fonda Milagros' de Múrcia i continuen buscant-ne de desaparegudes. Aquesta matinada han trobat 5 desapareguts amb bon estat de salut.

24 persones han rebut atenció mèdica per ferides lleus i intoxicació per inhalar fum. Les flames s'han propagat a les sales del costat 'Teatre' i 'Golden'.


De moment, no se sap la causa de l'incendi i les autoritats afirmen que hauran de fer una "investigació de setmanes".

Ara s'ha descobert que les discoteques afectades funcionaven sense autorització des del gener de l'any passat. Aquell mateix mes l'Ajuntament de Múrcia va emetre una ordre de cessament d'activitat, ja que necessitaven una llicència nova.


No és el primer incendi que pateix una discoteca a l'Estat. El més greu, amb diferència, va passar el 1983 a Madrid, a la discoteca Alcalá on van morir 81 persones.

L'any 1990 van morir 43 persones a Saragossa per un altre incendi a la discoteca Flying. I a Madrid van morir 5 noies l'any 2012.

Tot i això, aquest incident de Múrcia és el més greu des de fa 30 anys.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: