Així sona la cançó més buscada al Shazam

per Redacció, el 3 d'octubre de 2023 a les 10:00
'Rikiti', la cançó del barceloní Bruno de Fabriziis, conegut com a Mama Dousha, se situa actualment en el top 1 de cançons més buscades al Shazam.
 


El tema ha sorprès a tothom per la seva original fusió de música electrònica, cançó d'autor i pop urbà, amb una lletra i un ritme molt originals. 'Rikiti' ha comptat amb la producció d'Scotty DK, un dels joves productors amb més èxit de la nova escena urbana catalana.



Mama Dousha va començar la seva carrera musical fa dos anys i entre els seus èxits es troba la cançó 'Britney', que va ser remesclada i cantada per The Tyets l'estiu passat.



Durant el mes de novembre, Mama Dousha, publicarà 'Segur que m'equivoco', la primera part d'un disc que es dividirà en dos EP's. El 15 de desembre farà el concert presentació a la sala 3 de Razzmatazz.
 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: