L'enemistat de Jaime Lorente i Shakira

per Redacció, el 6 d'octubre de 2023 a les 10:00
'El Jefe' és l'última tema de Shakira, que també està ple d'indirectes al seu ex, Gerard Piqué.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)


Quan va sortir la cançó, les xarxes socials es van omplir de comentaris al respecte. L'actor Jaime Lorente, conegut per interpretar a Denver a 'La Casa de Papel', també va compartir la seva opinió i va dir: "Quina mandra fas, Shakira".

Jaime va esborrar el tuit poc després a causa del hate que va rebre, però ara ha tornat a llançar indirectes sobre ella. "La meva família està unida i no he destrossat la vida dels meus fills fent un tema vergonyós contra el meu ex i fent que la seva vida es converteixi en un infern", deia.

 

"Com Shakira que recolza molt Colòmbia vivint a Miami" o "La meva música és una merda, però no li dec res a Hisenda", són altres tuits que l'actor ha llançat en contra de l'artista.
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: