Shakira i Piqué es venen les mansions per 15 milions d'euros

per Redacció, el 3 d'octubre de 2023 a les 12:00
Fa més d'un any que la Shakira i en Piqué van decidir acabar la seva relació a causa de la infidelitat de l'exfutbolista amb la Clara Chía.

Des d'aleshores, no han deixat de protagonitzar titulars gràcies als retrets que tots dos s'han anat fent públicament, tant en forma de declaracions, de cançons o de publicacions a les xarxes socials.

Ara tornen a ser notícia, però aquesta vegada per una cosa que els beneficia als dos: han decidit vendre les tres mansions que tenen a Barcelona.

El valor de les propietats puja a 15 milions d'euros i encara no se sap si s'ha completat la transacció, ja que han volgut ser discrets en aquest procés de venda.

Curiosament, el responsable de tota la gestió és Joan Piqué, el pare de l'exfutbolista i exsogre de la Shakira, amb qui no té massa bona relació. De fet, la cantant li va dedicar un vers molt poc amigable a la seva última cançó 'Jefe':

"Diuen per allà que no hi ha mal que més de cent anys dura, però allà segueix el meu exsogre, que no trepitja sepultura".

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: