Instagram valdrà 13 euros al mes?

per Redacció, el 3 d'octubre de 2023 a les 10:00
La companyia Meta de Mark Zuckerberg, ha plantejat la possibilitat d'oferir una versió d'Instagram sense anuncis a un cost de 13 euros.

Segons ha dit el diari "The Wall Street Journal", Meta cobraria uns 10 euros al mes per un sol compte d'Instagram per a ordinadors.


En canvi, per a mòbils, el preu pujaria fins a 13 euros. La diferència es deu a les comissions que cobren les botigues d'aplicacions com "AppStore" o "PlayStore".

La companyia seguirà oferint el servei gratuït a aquelles persones que els sigui igual tenir publicitat al feed i les stories d'Instagram.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: