Hauries d'anar a teràpia de parella?

per Redacció, el 29 de març de 2024 a les 10:00
Cada vegada són més les parelles que decideixen anar a teràpia. Els motius poden ser molt diversos. Algunes acudeixen perquè creuen que la seva relació no funciona i d'altres perquè volen assegurar-se de què tot va bé abans de fer un pas més com independitzar-se o casar-se.

Sigui quina sigui la raó per la qual t'estàs plantejant proposar a la teva parella anar a teràpia, has de saber que té molts beneficis.


D'una banda, us ajudarà a identificar els vostres comportaments negatius. Et costa parlar dels teus problemes o t'enfades molt fàcilment? Aquestes actituds amaguen un problema més profund que cal tractar per tal que la relació funcioni.

D'altra banda, la teràpia us donarà les eines que necessiteu per fer front a qualsevol conflicte de manera sana.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: