El caríssim vestit que l'Aitana lluïa a València

per Redacció, el 4 d'octubre de 2023 a les 10:30
Aitana ha deixat a tothom sorprès amb el seu primer concert de la gira 'Alpha Tour' a València.

Sembla que l'artista no només ha apostat per una música més electrònica, sinó que també ha deixat sortir la seva part més sexy i sensual, que ha sigut molt criticada per alguns pares i mares que estaven al concert. De fet, alguns d'ells han confessat haver marxat en veure aquests balls tan "pornogràfics".

 
@aitanamivida SIRVIÓ #aitana #aitanax #aitanaocaña #miamor #alpha #alphatour #relsb ♬ miamor - Aitana & Rels B

Però aquests balls a l'estil Shakira no és l'únic que ha deixat bocabadats als seus fans, sinó que també ho ha fet l'elevadíssim preu del seu vestit de Fendi, que costa 3.900 euros.


No és la primera vegada que la cantant llueix un vestit d'aquesta marca. Aquest cop es tracta d'un vestit de color vermell, amb un culot i sostens de color rosa, combinat amb unes botes altes.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: