Invasió de xinxes a París: què fer si en veus?

per Redacció, el 5 d'octubre de 2023 a les 10:00
L'alarma mediàtica va començar quan diverses persones van veure pul·lulant aquests paràsits pels seients del cinema. Van gravar vídeos i els van penjar a les xarxes socials.

Després es van veure al transport públic, al metro de París i en alguns trens d'alta velocitat. En els últims dies ha estat en escoles i la gent comença a estar molt espantada.


Tot això, mentre el govern francès està resolent el problema i es prepara per als jocs Olímpics que se celebraran d'aquí a 10 mesos.

La xinxa és un animal que es posa al llit i es reprodueix dins dels nostres llençols. La xinxa domèstica, com el seu nom indica, és l'espècie de xinxes millor adaptada als ambients domèstics.


S'alimenta de sang i pot transmetre malalties. De dia, però, s'amaga en racons, esquerdes de la fusta o peces de roba bruta.

L'ambient on es troben les xinxes sol estar brut, una manera d'exterminar-les és amb vapor d'aigua calenta bicarbonat i vinagre, a part de rentant la roba i els llençols.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: