Maria Hein parla sobre la seva relació amb la Muskhaa

per Redacció, el 4 d'octubre de 2023 a les 16:00
La Maria Hein ha assistit al LOFT i ha parlat sobre el seu segon disc Tot Allò Que No Sap Ningú.

Ha confessat que no esperava que aquest cd anés tan bé i que quan l'estava fent estava una mica espantada, perquè no sabia si agradaria o no. Ara, però, està molt feliç de la rebuda que està tenint.


Entre les seves 13 cançons, es troba Temps, un tema on col·labora la Muskhaa. La Maria ha afirmat que està molt contenta d'haver pogut col·laborar amb ella: "La Mushkaa és increïble. És una persona que té molt de cap. Té un talent increïble i jo des del minut 1 que la vaig descobrir vaig saber que això seria el que està sent, una cosa que no s'havia vist mai i una cosa que funcionaria molt bé, que agradaria molt".

Assegura també que sempre l'havia admirat, que quan la va conèixer li va dir i que ara se l'estima molt: "Arran de fer aquesta col·laboració hem creat com una amistat també, que és una cosa molt important, i estic super contenta perquè al final tenim moltes coses en comú i es pot xerrar amb ella".



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: