És normal pensar en una altra persona mentre tens sexe amb la teva parella?

per Redacció, el 7 d'octubre de 2023 a les 08:00
Pensar en una altra persona mentre es mantenen relacions sexuals amb la parella és molt habitual. No significa que la teva parella ja no t'atregui ni que vulguis tenir relacions sexuals amb altres persones, sinó que necessites estímuls diferents per excitar-te.

Això passa sobretot en parelles que fa molt de temps que estan juntes. El sexe es torna repetitiu, i per això la ment comença a fantasiejar amb altres persones. Cal ser conscient que no és el mateix pensar en una persona famosa, per exemple, que pensar en un amic/ga o company/a. En aquest segon cas, cal analitzar si hi ha una atracció real cap a aquella persona i si realment està afectant la relació.


Cal recordar també, que les fantasies no necessàriament han de ser coses que estàs disposat/da a fer. Pots imaginar-te, per exemple, que estàs tenint sexe amb més d'una persona i que fer-ho a la vida real et provoqui rebuig. La gràcia de la ment és que pots imaginar-te el que vulguis sense haver-ho de fer realitat.

Si et fa sentir malament pensar en altres persones mentre tens sexe amb la teva parella, podeu provar de fer coses noves com incorporar joguines sexuals o noves postures per rebre estímuls diferents.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: