Així sona la cançó que representarà a Espanya a Euriovisión Junior

per Redacció, el 5 d'octubre de 2023 a les 10:00
'Loviu' serà la cançó que representarà a Espanya a Eurovisió Junior i serà interpretada per Sandra Valero, una valenciana de 12 anys.

La cançó convida els infants a somiar, viatjar a través dels pensaments i explorar el seu món interior. A més, vol connectar amb els nens i nenes de tot Europa, per això fa servir cinc llengües: anglès, francès, italià, portuguès i espanyol.




Qui és Sandra Valero?


Sandra Valero és cantant, actriu i model de Benetússer. La seva família sempre ha estat molt lligada a la música i ella ha heretat aquesta passió. Ha participat en programes televisius com Idol Kids i La Voz Kids, a musicals com El Guardaespaldas, i ara tindrà l'oportunitat de representar a Espanya al festival d'Eurovisió Junior.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: