Aitana respon a les crítiques

per Redacció, el 5 d'octubre de 2023 a les 10:00
Des que Aitana va publicar el seu tercer disc 'Alpha', ha estat rebent moltes crítiques. Algunes persones no entenen aquesta nova faceta que està mostrant, una molt més rebel i s'allunya molt de la imatge de "nena bona" que teníem d'ella.

Abans de ser criticada pel polèmic ball de la cançó 'miamor', ella va explicar que aquest disc és molt més madur i que, tot i que li encanta que hi hagi nenes als seus concerts, ella té 24 anys i està fent música que la representa en aquest moment de la seva vida.

 

De fet, moltes persones van pensar que està intentant canviar de públic i enfocar-se a persones més madures. Ella va explicar que no és cert: "Vull seguir tenint a aquests nens de fans i que creixin amb la meva música [...] si vol venir un altre públic, doncs també serà ben rebut, però és que jo no tinc la necessitat d'atraure a un altre públic perquè em sento molt agraïda".

També va afirmar que "dir que en aquest disc hi ha una Aitana més rebel i provocativa és el titular fàcil". Assegurava que el que hi ha és una "Aitana més madura" i que el que pretén amb aquest disc és parlar d'empoderament.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Europa Press (@europapress)


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: