Et poden multar per tenir sexe a la platja?

per Redacció, el 9 d'octubre de 2023 a les 10:00
Tenir sexe a la platja és una de les fantasies més habituals entre els joves. En realitat, però, no és tan idíl·lic com sembla.

D'una banda, la sorra de la platja pot causar danys a la pell com inflor, erupcions o rascades. A més, pots patir la picada d'algun insecte i, en el cas que es faci dins de l'aigua, les possibilitats que es trenqui el preservatiu augmenten considerablement.


D'altra banda, és possible que t'enduguis una multa. Tot i que en la legislació vigent no es contempla aquest cas en concret, hi ha algunes normatives que podrien cobrir aquestes situacions.

Segons l'Article 185 de la Llei Orgànica 10/1995, de 23 de novembre, del Codi Penal, tenir sexe a la platja podria considerar-se exhibicionisme i provocació sexual. Si es produeix davant de menors o persones discapacitades, es considera delicte i els implicats podrien anar a la presó.


Si no es donen les anteriors circumstàncies, també es considera una infracció penal. Segons la Llei Orgànics de protecció de la seguretat ciutadana, regulada per l'article 37, es pot considerar una infracció lleu i tenir una sanció que oscil·la entre els 100 i els 600 euros.

Cal tenir en compte que també existeixen normatives municipals que contemplen aquestes situacions. A Tossa de Mar, per exemple, les multes poden arribar als 1.500 euros.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: