Malbert odia la Juliana Canet?

per Redacció, el 6 d'octubre de 2023 a les 10:00
Ahir va assistir al LOFT en Malbert, conegut per no tenir pèls a la llengua i dir tot el que pensa.

L'entrevistadora, Xènia Casado, va voler començar preguntant-li com l'afecta estar sempre ficat en polèmiques. Ell va confessar que no li preocupa i va dir: "Seria super hipòcrita per part meva que jo em queixés o em victimitzés per una cosa que ve inclosa en el contracte de la meva professió".


També van parlar de quins eren els límits de l'entrevista i ell va afirmar que no té filtres i que l'única vegada que va vetar un tema va ser en "aquesta casa" a una entrevistadora "rossa, que va de que sap tot el món d'Internet i va nèixer abans de Crist. L'odio. Em cau fatal". Després va admetre que, tot i que no es referia a la Juliana Canet, ella tampoc li cau gens bé.

Després d'aquesta confessió, va explicar que la majoria de vegades no vol fer mal a ningú amb el seu contingut i que quan algú li comunica que ho ha passat malament per culpa d'un vídeo seu, ell el primer que fa és demanar perdó. De fet, això és el que li va passar amb un exconcursant d'Operación Triumfo, amb qui va acabar tenint bona relació.


Finalment, la Xènia va preguntar-li quina és la cosa més guai que ha après amb la seva psicòloga i ell va confessar que s'ha adonat que és molt menys empàtic del que creia i que està aprenent a comunicar de manera més assertiva.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: