Logotip de Adolescents.cat

3 coses que has de deixar de fer per tenir sort en l'amor

per Redacció, el 20 d'octubre de 2023 a les 10:00
Tenir sort en l'amor no és fàcil, però hi ha tres coses que pots fer per evitar enamorar-te de la persona equivocada.

La primera d'elles és allunyar-te de les persones que et fan cas a estones. Aquesta és una red flag que mai has de deixar passar. Si la persona a qui estàs coneixent no mostra el mateix interès que tu, no ho intentis, no sortirà bé.


La segona és no precipitar-te. No pots saber si has trobat l'amor de la teva vida amb només una cita. Dona't temps per conèixer la persona i enamorar-te paulatinament. No l'idealitzis i no oblidis que tots tenim defectes.

I la tercera i última és no mostrar totes les teves cartes des del principi. Està bé que siguis una persona transparent i oberta, però és millor que deixis que l'altra persona es vagi guanyant la teva confiança abans d'explicar-li tots els teus secrets.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: