Anuel AA se sotmet a una operació de vida o mort

per Redacció, el 9 d'octubre de 2023 a les 10:00
Aquest cap de setmana Anuel AA s'ha sotmès a una operació d'urgència de vida o mort.

Ell mateix ho ha comunicat als seus fans a través d'una imatge on apareix estirat a la llitera d'un hospital. "Em van operar ahir a la nit d'emergència. Només Déu sap el perquè de les coses, va ser qüestió de vida o mort", ha començat dient.

 

També ha informat que ara mateix no pot seguir treballant, que està viu gràcies a Déu i que això és l'únic que l'importa ara mateix. S'ha disculpat per ajornar la sortida del seu EP 'Rompe Corazones' i ha confirmat que avisarà de la nova data tan aviat com sàpiga què passarà amb ell.


Finalment, ha demanat als seus seguidors que resin per ell i ha donat les gràcies als metges que l'han atès: "Manteniu-me en les vostres oracions i anem a deixar tot en mans de Déu. Els doctors i doctores que em van atendre i em van salvar, gràcies".

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: