Logotip de Adolescents.cat

Com rebutjar un pla que no et ve de gust

per Redacció, el 13 de maig de 2024 a les 10:00
Acceptar un pla que no et fa massa il·lusió per fer feliç a un amic pot ser molt sa per l'amistat, però si ho fas molt sovint també pot ser molt perjudicial per a la teva salut mental.

I és que cada vegada que acceptes un pla que no et ve de gust, estàs posant els desitjos d'altres persones per sobre dels teus. En aquest cas, és important que detectis quin és el veritable motiu pel qual et costa tant dir que no.


La major part de les vegades és per FOMO (por a perdre't el que passa al teu voltant), però també pot ser per un desig d'acceptació, gratitud, amabilitat, promoció, diners, poder o respecte.

Un cop tinguis clar el motiu, comença a rebutjar aquells plans que no vols fer. No tinguis por i fes-ho tantes vegades com vulguis, ja que és l'única manera d'anar-te acostumant al sentiment negatiu que suposa rebutjar un pla que saps que farà feliç a altres persones.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: