Aitana plora per les crítiques als seus nous balls

per Redacció, el 9 d'octubre de 2023 a les 13:00
Aquest cap de setmana l'Aitana ha fet el segon concert de la seva gira 'Alpha Tour' a Màlaga i se li han escapat les llàgrimes dalt de l'escenari.

Estan sent uns dies difícils per ella, ja que està sent molt criticada pels nous passos de ball que ha incorporat als seus shows i, a més, està passant per una època de canvis a la seva vida, tant personals com professionals.


És precisament per això que l'Aitana va voler parlar de canvis durant el seu concert, i es va emocionar:

"Només vull dir-vos que si algú està passant per un mal moment o sent que està en un moment de canvi i que no és el millor del món ara mateix, t'acabes adonant (i jo també m'acabaré adonant, que em queda molt per viure) que tot canvi és experiència i que tot canvi, sempre, encara que no ho sapiguem veure, sempre serà per millor".

 
I és que, malgrat tots els comentaris negatius que està rebent, l'Aitana segueix sent l'artista espanyola amb més èxit actualment. Recentment, ha sortit a la llum que compta amb un patrimoni de 5 milions d'euros i que cobra 180.000 euros per concert. A més, la casa que s'ha comprat té un valor de 800.000 euros.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: