Logotip de Adolescents.cat

El truc per tenir molts amics

per Redacció, el 8 de maig de 2024 a les 10:00
Buscar l'aprovació dels altres és natural. Hem crescut veient pel·lícules on la persona més "guai" és qui té la roba més xula, la parella més guapa i el major nombre d'amics possible.

És per això que creixem intentant tenir molts amics i arribem, fins i tot, a canviar per agradar-los. I és que, segons explica Inma Brea, coach experta en comportament humà, el nostre estat d'ànim i la nostra autoestima depenen de la manera com ens veuen els altres.


És important canviar aquest patró i que el nostre objectiu sigui agradar-nos a nosaltres mateixos. Per aconseguir-ho, hem d'esforçar-nos a dedicar temps a coses que ens facin feliços i ens mantinguin motivats/des.

Per què? Per què si som feliços, irradiarem aquesta felicitat i la contagiarem als altres. Serem com un imant per la gent del nostre entorn.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: