L'Alicia Revilla es casarà i ho explica tot al LOFT

per Redacció, el 10 d'octubre de 2023 a les 10:45
Alicia Revilla, influencer de moda i lifestyle, es casarà. Així ho va comunicar a través del seu Instagram fa dos dies:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALICIA REVILLA (@aliciarev)


En el text que l'Alicia li dedica al seu futur marit, explica com li va demanar la mà el dia 1 d'octubre a Nova York. Ella estava molt cansada i tenia ganes d'anar a dormir, quan ell li va demanar que s'apropés a la finestra, des d'on tenien unes vistes increïbles de Central Park, i li va començar a donar les gràcies per haver-lo escollit i per animar-lo a ser la seva millor versió. Finalment, es va agenollar i va treure una caixeta de color turquesa. Ella no s'ho podia creure i va començar a fer preguntes, perquè per a ella "l'esperat 'sí' era més que evident".

La publicació va rebre molts m'agrades i comentaris d'influencers com la Laura Escanes, l'Àngela Mármol, la Laura Brunet i, fins i tot, la Belén Esteban.


També va publicar un vídeo a TikTok explicant com va viure aquest moment tan maco.
 
@aliciarev

get ready with me mientras te cuento la noche más especial de mi vida 💍✨

♬ sonido original - Alicia Revilla

Ahir, va tenir una trucada en directe al LOFT i va explicar com se sentia: "Estic molt feliç És una passada. Si és que quan ho explico encara m'emociono. És increïble".

"La veritat és que no m'imaginava que m'ho demanes de cap manera en concret. Només m'imaginava que estiguéssim sols i en un moment molt nostre, però que fos a Nova York va ser un 'puntazo', està clar", confessava.

També ha explicat que preveu casar-se l'any 2025, perquè vol fer-ho amb calma i gaudir del procés. A més té clar que no vol que sigui un gran casament i que vol que sigui a la muntanya.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: