El 50% dels joves afirmen rebre teràpia psicològica

per Redacció, el 10 d'octubre de 2023 a les 11:30
El 50% dels joves Z, nascuts entre el 1997 i el 2012, afirma rebre tractament per ansietat, depressió, trastorn d'estrès posttraumàtic i altres problemes de salut mental, segons revela l'estudi 'Generation Z: Shaping the Future of Consumer Trends'.

Hi ha diversos factors que influeixen en la salut mental dels joves, com la pressió social, l'augment de les expectatives acadèmiques i l'exposició constant a les xarxes socials. Tot i això, la Generació Z ha demostrat tenir ganes de millorar les seves circumstàncies i buscar ajuda professional.


Teràpies, assessorament psicològic i grups de suport són algunes de les opcions a les quals solen recórrer. A més, l'estudi va revelar que un 24% utilitza (o ha utilitzat) serveis de teràpia online. Això demostra la seva predisposició a rebre ajuda psicològica de maneres no convencionals, des d'aplicacions de meditació a comunitats en línia on poden compartir les seves experiències.

Així doncs, la Generació Z és molt conscient de la importància de la salut mental i avui, Dia Mundial de la Salut Mental, és important recordar que no hi ha res de dolent en demanar ajuda i que "no es pot curar el que no es tracta".


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: