El motiu de la baralla entre Kourtney i Kim Kardashian

per Redacció, el 10 d'octubre de 2023 a les 12:00
Fa anys que la Kourtney i la Kim Kardashian no es poden ni veure. El conflicte va començar fa molt de temps, però cada vegada estan més distanciades i la seva família s'està començant a preocupar pel comportament de la Kourtney.

Quin és el motiu de la seva enemistat?


Sembla que en Travis Barker, el marit de Kourtney Kardashian i futur pare del seu nadó, és l'origen del conflicte entre les germanes. Per què? Doncs perquè resulta que ell s'hauria fixat abans en la Kim que en la Kourtney.

Segons han explicat diversos mitjans, mentre en Travis estava sortint amb la Paris Hilton, va conèixer a la Kim i es va enamorar d'ella. El seu amor no va ser correspost, i va acabar sortint amb la Kourtney.


Ara, les germanes estan enemistades, probablement perquè la Kourtney se sent gelosa de la seva germana.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: