Instagram canviarà les stories?

per Redacció, el 11 d'octubre de 2023 a les 10:00
L’any  2018 va sorgir l'opció de crear una llista de millors amics, amb aquesta versió es pot compartir contingut sense necessitat que tots els teus seguidors s'assabentin del que fas.

En aquesta línia, la plataforma ha anunciat que està provant una opció que permetrà compartir històries amb diferents llistes de seguidors, a més de la de 'millors amics'. 


Sembla ser que es podran crear noves llistes i amb diferents noms. Grups més petits o reduïts que permetin tenir un major control sobre qui pot veure les stories de l'usuari.

Per a configurar aquests nous grups, s'ha introduït un menú de 'Llistes' en el qual es pot crear una nova llista i anar afegint als usuaris que formaran part d'ella. Els que l'usuari vulgui, segons afinitat o interessos. 


A l'hora de compartir la història, s'obrirà un menú amb totes les llistes, inclosa la de 'millors amics' i es podrà triar on publicar-la.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: