Rauw Alejandro cancel·la la gira

per Redacció, el 10 d'octubre de 2023 a les 10:00
Rauw Alejandro s'ha vist obligat a cancel·lar la seva gira per Llatinoamèrica després del seu pas per Europa.

La majoria dels seus concerts en territori europeu no han sortit com esperava: errors per part de l'organització, cancel·lacions anticipades i inesperades i temes legals que es desconeixen de moment.


Ha cancel·lat concerts a Zuric, Londres, Düsseldorf, Tenerife, Palma... va posposar el de Milà i d'altres van tenir problemes tècnics.
   

Després de tantíssims inconvenients, el cantant va dir a Instagram tot el que li havia passat durant la seva gira per Europa i va afirmar que la gestió d'aquesta estava en mans de Duars Live. De totes maneres, el seu pas per llatinoamericà ha quedat cancel·lat.
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: