Ja han començat els càstings per protagonitzar l'anunci del Carnet Jove

per Redacció, el 10 d'octubre de 2023 a les 13:30
Ja han començat els càstings per protagonitzar l'anunci del Carnet Jove 2024.

Els primers d'ells han tingut lloc a Girona i Lleida, però s'han organitzat càstings a les cincs demarcacions catalanes amb l'objectiu de trobar un total de 30 nois i noies que formin part de la propera campanya de promoció del Carnet Jove.


Hi ha convocats 225 joves d'entre 12 i 31 anys, que van ser escollits en una primera fase de selecció al setembre. En aquestes primeres proves, els participants van haver d'enviar vídeos de presentació i mostrant alguna habilitat personal.

Els 30 joves que protagonitzaran la campanya del Carnet Jove 2024 seran escollits amb criteris de diversitat, naturalitat i sense necessitat d'experiència prèvia a l'hora d'actuar. Al novembre participaran de manera remunerada en el rodatge audiovisual i en la sessió fotogràfica que constituiran els espots i anuncis publicitaris de la campanya.


Els candidats del càsting d'aquesta edició tenen majoritàriament entre 18 i 21 anys (34%), seguida de la franja de 14 a 17 anys (26%), 22 a 25 anys (25%), 26 a 31 anys (11%) i 12 a 13 (4%). La majoria d'ells són de la demarcació de Barcelona (76%), però també n'hi ha del Camp de Tarragona, les comarques gironines, la demarcació de Lleida, les Terres de l'Ebre i residents a l'exterior.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: