Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 11 d'octubre de 2023 a les 10:00
Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 




Versió de playbuzz
Noi, 16 anys
La meva profe de bio em posa moltíssim i un dia sense voler em va tocar la polla. A partir d'aquest dia no puc deixar de pensar en ella.

Noia, 15 anys
Resulta que un dia estava a casa el meu nòvio per mirar una pel·li junts i va venir el seu millor amic. Quan es va acabar la pel·li ell estava dormint i em vaig liar amb el seu millor amic allà al costat. No sé com dir-li i no li he explicat a ningú.

Noia, 15 anys
Tinc 15 anys i no em sé posar un tampó. La primera vegada que ho vaig provar no em sortia, perquè per equivocació i falta de lentilles vaig agafar-ne un de súper plus, i una vegada va ser dins no es podia treure. Mitja hora més tard ho vaig aconseguir, però la meva vagina mai ha tornat a ser la mateixa. Ara els hi tinc pànic als tampons.😅

Noia, 16 anys
Encara que no ho sembli soc molt insegura tant amb el meu cos (i cara) com amb la meva personalitat. Tinc la sensació que no li agrado a ningú, ni atrec a ningú sexualment (em vaig liar per primer cop fa molt poc). A més penso que els meus millors amics i amigues s'ho passen bé amb mi, però sempre millor amb altres.

Noia, 16 anys
Fa molts anys que estic mig liada amb mon cosí, quan ens veiem ens posem molt catxondos. No arribem a fer res, però boof...

Noi, 16 anys
M'agrada cagar a l'insti, però tinc por que s'assabentin perquè soc l'únic que caga allà i a sobre sempre que va algú després es riuen de qui serà el que caga allà.

Noia, 13 anys
De petita em refregava amb un coixí perquè m'agradava sense saber per què m'agradava i fins i tot ara sabent perquè m'agrada ho segueixo fent.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: